KoGamers mengumumkan kerjasama dengan EduPlay

Bismillah ,

4/2/23 – KoGamers mengumumkan kerjasama dengan EduPlay hari ini, menyasarkan untuk memanfaatkan 100,000 Ahli Koperasi di Malaysia dengan Kursus Pendidikan Percuma terdiri daripada Mandarin, HTML, Coding, Junior Pilot & Fundamental of Esports yang bernilai RM 100 juta!

Kursus pembelajaran kendiri dalam talian bertujuan untuk memberikan pandangan asas kepada industri pertumbuhan tertentu. Subjek dalam kursus itu akan mendedahkan 100,000 Ahli Koperasi kepada pelbagai peluang kerjaya dalam industri yang berkembang pesat terutamanya permainan video, permainan profesional, Industri IT & Bahasa serta menekankan kepentingan pembangunan kemahiran insaniah mereka untuk bersedia bekerja.

Dengan termeterainya memorandum ini, KoGamers dan EduPlay, akan menjalankan aktiviti untuk mempromosikan kursus di seluruh Malaysia. Kerjasama ini akan menjadi pelaburan dalam pembelajaran kokurikulum dan pembangunan modal insan di negara ini.

Mengharapkan lebih banyak kerjasama untuk memastikan matlamat kami jelas tidak lama lagi. Terima kasih atas sokongan anda semua ??❤️

#KoGamersxEduPlay #EducationForAll #EsportsEducation #esportsindustries #Esports

Related Articles

Responses

Your email address will not be published.